FLINKIE UNIVERSITY

Met verschillende workshops, programma’s, projecten en lezingen is ons doel om bij te dragen aan het versterken van de veerkracht van kinderen en jongeren. Alles wat wij doen is gekoppeld de drie kernwaardes; Verbinding, Plezier en Empowerment (vanuit Kwetsbaarheid).

Wij geloven ook enorm in de kracht van samenwerking, waarbij wij samen kinderen helpen om zo veerkrachtig mogelijk te worden en helpen met hun potentie tot uiting te laten komen. We love to be in a partnerrole.

Onze Socials

Dit is een voorbeeldpagina. Het is anders dan een blog bericht omdat het op één plek blijft en tevoorschijn komt in je site navigatie (in de meeste thema’s). De meeste mensen starten met een Over pagina dat hen voorstelt aan potentiële site bezoekers. Het zou iets als dit kunnen zeggen:

Hoi daar! Ik ben een fietskoerier in het dagelijks leven en een beginnende acteur in de avonduren, en dit is mijn site. Ik leef in Los Angeles, heb een leuke hond genaamd Jack en ik hou van piña coladas. (En overvallen worden door de regen.)

…of zoiets als dit:

De XYZ Doohickey Company is opgericht in 1971 en heeft sindsdien kwalitatieve doohickeys aan het publiek geleverd. Gevestigd in Gotham City, heeft XYZ meer dan 2000 mensen in dienst en doet allerlei fantastische dingen voor de community in Gotham.

Als nieuwe WordPress gebruiker kan je naar je dashboard gaan om deze pagina te verwijderen en nieuwe pagina’s toe te voegen voor je inhoud. Veel plezier!